CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

luni, 13 aprilie 2009

Noi.O Cola.Un cartier care pute.

Doua fete obisnuite.Noi.Umblam de nebune printr-un cartier pe care nici nu-l cunoastem si al carui nume nici nu-l stim.
Din colt in colt cate un boschetar.Pe sosea cate o masina din care rasuna blestematele alea de manele.Primele lucruri dupa cocalarime si pitziponcime,care ne fac sa ne dam seama ca tara asta se duce dracu`. Si cand ma gandesc ca majoritatea se mint spunand ca vor face lumea mai buna si vor face Romania o tara perfecta pentru a trai aici,fara a mai pleca "in locurile unde viata e roz si banii sunt mai multi". Fiti ma seriosi!
Cand o sa vina vremea aia sa nu mai vezi gunoaie pe jos,ape murdare si etc? Apropo de ape.Bega noastra-i mizerabila. Astora le-a trebuit ceva timp sa-si dea seama ca tre` sa faca ceva;ma rog...bine ca au realizat. Sper sa si iasa ceva din curatatu` asta al lor.
Cert e ca niciodata nu am putut sa pricep de ce Romania a fost mereu catalogata drept "locu` ala cu multi hoti" sau "locul ala cu multe curve,betivi,avorturi si crime".
Ce ne-a determinat sa devenim asa nu pot sa imi dau seama,insa hai sa revin la subiectul de la care am reusit sa deviez cu brio.
Spuneam de noi."Noi-ul" asta fiind format din mine si o foarte buna prietena. Ieri fiind duminica,o zi in care de regula iesim la plimbare, am decis sa mai schimbam vesnicul nostru traseu. Asta am si facut. Am luat-o de nebune,savurand o Cola si comentand despre ce vedeam in partea asta a orasului pe care nu o prea stiam ca lumea. Primul lucru pe care l-am constatat a fost ca zona noastra arata de zece ori mai bine decat cea in care ne aflam atunci si ca...totul aici...pute frate! Fie ca-s tomberoane,fie ca-s boschetarii ce de-a dreptul colcaie,fie ca e altceva...totul pute.
In rest totul frumos: soare,cald,cer senin,noi citind cate o carte pe niste banci singuratice gasite acolo.
Intr-un final ne-am intors incet,incet spre casa,bucuroase ca ne intoarcem in cartierul nostru drag de care radeam si ziceam ca-i cel mai sexy dintre toate pe care le stim.


"Aici sunt fericita,azi mi-e bine,ieri imi ramane drag si pe maine de abia il astept."