CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

vineri, 6 februarie 2009

Casa visurilor mele...

Am auzit multa lume spunand ca abia asteapta sa devina adulti,pentru a avea casa visurilor lor.Ei bine,eu nu gandesc chiar asa.
Ma gandesc la ceva simplu;locuibil,nu prea pompos.Poate chiar o garsoniera in care sa imi petrec noptile scriind la articolele unei reviste de succes.Acesta este visul meu.Stiu ca mai intai ar trebui sa imi termin studiile,dar ce ar fi anii adolescentei fara sa visam la o cariera de invidiat?
Revenind la subiectul de la care am reusit sa deviez cu succes,spun din nou ca vreau o casa simpla.Un pat mare,obligatoriu un televizor in singura camera pe care o voi avea,pentru ca atunci cand am spus "casa",ma refeream desigur la garsoniera aceea,care va fi un asa-zis "petic de lume in care imi voi trai viata cu bune si rele".Poate o masuta de birou,un calculator si o mobila in stil rustic,ar face dupa parerea mea aceasta locuinta,un lacas primitor si calduros in care e binevenit oricine.Ei bine,cam la asa o casa visez eu.
Sper ca peste ani,cei care au citit aceste randuri,sa vina in vizita si sa confirme toate lucrurile spuse de mine acum. :)

0 comentarii: